Ce mai puteti vizita in Tenerife?

Agentia Travelmatters.ro va propune cateva obiective turistice de vizitat in Tenerife:

–         Parcul National Las Canadas unde se afla vulcanul adormit Teide ofera privelisti absolut  superbe ale imensului crater vulcanic imprejmuit de pereti de stanca uriasi si se intinde pe o suprafata de 30 kmp. In centrul acestuia se inalta El Teide cu o altitudine de 3718 m. Rocile vulcanice diverse, fauna si flora spectaculoase, intregul ambient este unic si de o frumusete coplesitoare. In timpul excursiei se strabate cel mai inalt oras spaniol Vilaflor si se parcurge  spectaculoasa zona Roques de Garcia, formatiuni  stancoase care au luat nastere in urma eruptiilor vulcanice.

–         Croaziera pe Oceanul Atlantic cu plecare din portul Colon, admirand zonele pitoresti Los Gigantes si La Masca, precum si zonele de habitat natural ale delfinilor si balenelor. Doritorii pot inota in apele Atlanticului.

–         Insula La Gomera se viziteaza plecandu-se cu feribotul din portul Los Cristianos pana la San Sebastian, capitala insulei si portul in care Cristofor Columb a facut ultima escala inainte de a traversa oceanul spre Lumea Noua. In aceasta insula se viziteaza un  alt Parc  National spaniol – Garajonay, inclus in patrimonial UNESCO.

–         Jungle Park unde pot fi observate, admirate si fotografiate pasari exotice si pasari rapitoare.

–         Siam Park si Aqualand parcuri acvatice care ofera multe atractii si posibilitati de distractie pentru adulti si copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *