Croaziere interesante din Tenerife

Un sejur petrecut in Tenerife trebuie sa cuprinda si cateva plimbari cu catamaranul in jurul insulei. Astfel puteti ridica ancora din Playa San Juan pentru a porni intr-o croaziera de cateva ore pentru a inota in ocean si a admira jucausii delfini. In timpul croazierei se serveste o masa tropicala tip bufet cu bauturi.

O alta calatorie cu catamaranul va va infatisa habitatul natural al delfinilor si balenelor care populeaza apele oceanului din jurul insulei. Pe punte ve bucurati de soarele stralucitor si inotati in apa cristalina, apoi va puteti delecta cu sandvisuri si bere sau bauturi racoritoare.

Croaziera care porneste din Puerto Colon va da prilejul sa filmati sau sa fotografiati balenele si delfinii care insotesc vasul in timp ce luati masa bucurandu-va de briza racoroasa a oceanului.

Excursia cu barcile cu fund de sticla va ofera prilejul de a fotografia uriasele balene si in acelasi timp va puteti bucura si de o baie in apele oceanului, urmata de mancare si bauturi.

O atractie inedita este scuterul subacvatic care nu necesita experienta in scufundari. Temerarii sunt atent supravegheati de experti tot timpul si se bucura de senzatii tari si multa adrenalina.

Croaziera luxoasa din jurul insulei a catamaranului „Lady Shelley”, a carui capacitate este de 225 de pasageri ofera pe langa spectacolul balenelor si delfinilor si o masa gustoasa, plaja si baie in ocean. Aceste excursii pe ocean pe langa desfatarea simturilor contribuie si la relaxarea si purificarea organismului si la cresterea tonusului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *