Sejur de distractie pe Playa de Las Americas

Pe frumoasa promenada de pe tarmul Playa de Las Americas din Tenerife este situat hotelul H10 Conquistador 4* cu vedere la ocean si cu o fascinanta pisicna stil laguna.

Atragatorul centru spa detine sauna, cada cu hidroamasaj, baie turceasca si ofera masaje, tratamente faciale si de hidroterapie la un cost suplimentar. Terenuri de tenis si sala de gimnastica, fitness, golf (teren situat la aproximativ 3 km), tenis de masa, darts si biliard sunt activitati care pot fi practicate aici.  Se adauga acestor facilitati solarul, sala de jocuri electronice, un teren de joaca pentru copii si un cazino. Echipe de animatori ofera programe si spectacole de divertisment.

Oaspetii se pot bucura de o varietate de preparate mediteraneene la restaurantul La Vita e Bella. Barul Mikes Coffee serveste bauturi si gustari, iar Barul Mencey ofera gustari langa piscina. La Barul Teide se organizeaza seri disco. Centrul animat al statiunii Playa de Las Americas este situat la 5 minute de mers pe jos de hotel, iar Los Cristianos se află la 2 km. Cel mai apropiat club de golf se gaseste la 20 de minute de mers pe jos de hotel.

Cele 485 de camere luminoase, decorate in culori calde au facilitati moderne si ofera posibilitatea inchirierii unui frigider.

Hotelul apartine lantului H10 Hotels si constituie o baza de pornire in drumetii si excursii cu masini inchiriate si pranz la pachet, individual sau in grup, cu informatii pretioase si itinerarii oferite competent de biroul de turism. Amatorii de shopping au un lant de magazine in hotel.  Personalul ofera facilitati VIP in camera si serviciu de concierge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *