Trecut si prezent in Canare

Cu o spectaculoasa vedere la Muntele Teide si secole de istorie adunate (fiind construit in 1712), hotelul de trei stele Marquesa este situat in centrul orasului Puerto de la Cruz, la 700 de metri de plaja Jardin si este inconjurat de o multime de baruri si restaurante.

Camerele mobilate si inzestrate cu facilitati moderne sunt dispuse in jurul unui patio plin de plante superbe.  Acestea au paturi confortabile, televizoare, birouri si telefoane, bai moderne si articole de toaleta gratuite.

Serile cafeneaua mica ofera intimitate si muzica live. Restaurantul hotelului serveste mancaruri tip bufet din gastronomia internationala.

Un centru de fitness, o sauna si o terasa insorita cu sezlonguri in jurul celor doua piscine in aer liber sunt facilitatile oferite oaspetilor. O sala de biliard ospitaliera isi asteapta vizitatorii. Animatorii se ocupa de antren. Oaspetii au un birou de inchiriat masini si unul de turism, serviciu de concierge la cerere, magazin de suveniruri, sali de petreceri si conferinte, acces gratuit la internet wireless in spatiile publice.

Hotelul apartine lantului hotelier Trianflor. Profesionalismul gazdelor, preturile mici si aprecierile turistilor care l-au vizitat au crescut prestigiul acestui hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *